Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | ΕΤΑΙΡΙΑ
4193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4193,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η «Ιγνάτιος Κομνηνός & ΣΙΑ Ε.Ε .» διαθέτει 20ετή εμπειρία στον τομέα των προϊόντων για την επισκευή και τοποθέτηση του ελαστικού με την ανάπτυξη και παροχή λύσεων για το κλάδο των βουλκανιζατέρ και των συνεργείων . Στόχος της εταιρία μας από την ίδρυσή της είναι η προσήλωση στην τελειότητα.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η εταιρία μας παραμένει στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή του ελαστικού, για τη σωστή ζυγοστάθμιση και για την ασφαλή λειτουργία συνολικά του τροχού σε κάθε οδόστρωμα . Το εύρος των προϊόντων μας πλαισιώνεται με διαχρονικές συνεργασίες με παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο του ελαστικού, εξασφαλίζοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε πρόβλημα.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Η εταιρεία μας έχει διεθνή παρουσία και διακεκριμένο πελατολόγιο εντός και εκτός συνόρων. Πελάτες και συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό διαχρονικά εμπιστεύονται τις εταιρικές μας αξίες και το ανθρώπινο δυναμικό μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Η « Ιγνάτιος Κομνηνός& ΣΙΑ Ε.Ε. » συνδυάζει την παράδοση και το μεράκι με την ανάγκη για μοντέρνες λύσεις στο κλάδου του εξοπλισμού βουλκανιζατέρ και συνεργείων.

Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η προσήλωση στην τελειότητα, παραμένοντας οι έμπιστοι συνεργάτες των πελατών μας.