Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | Αερομετρο Αναλογικο PCL UK
Αερόμετρο Αναλογικό PCL UK Το AirForce αερόμετρο χειρός έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες σε καταστήματα πώλησης ελαστικών,σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και αποθήκες μεταφορές. Γρήγορο και απλό στη χρήση με εγγυημένη ακρίβεια, αυτή η μηχανική μονάδα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και εξαιρετική αντοχή στην κρούση - όλα μέσα σε ένα σύγχρονο λειτουργικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει μια αναλογική οθόνη. Ισχυρό αλλά ελαφρύ, το εγγεκριμένο αναλογικό αερόμετρο ΕΚ έχει αναπτυχθεί με ενισχυμένα μηχανικά πλαστικά για να αντέχουν σε υψηλούς όγκους και απαιτητικές εφαρμογές και μ'αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του. Εξαιρετικές επιδόσεις του σημαίνει παράταση της διάρκειας ζωής των ελαστικών, αυξημένη οικονομία καυσίμου και βελτιωμένη ασφάλεια για τους χρήστες των ελαστικών.
Αερομετρο
8335
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8335,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Αερομετρο Αναλογικο PCL UK

AFG1H03 - AFG1H06 - AFG1H08 - AFG1C08 - AFG1D03 - AFG1D08

Category

ΑΕΡΟΜΕΤΡΑ, ΑΕΡΟΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΕΡΟΜΕΤΡΑ ΧΕΙΡΟΣ

About This Project

Αερόμετρο Αναλογικό PCL UK

Το AirForce αερόμετρο χειρός έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τους χρήστες σε καταστήματα πώλησης ελαστικών,σε συνεργεία αυτοκινήτων, σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και αποθήκες μεταφορές.

Γρήγορο και απλό στη χρήση με εγγυημένη ακρίβεια, αυτή η μηχανική μονάδα προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και εξαιρετική αντοχή στην κρούση – όλα μέσα σε ένα σύγχρονο λειτουργικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει μια αναλογική οθόνη.

Ισχυρό αλλά ελαφρύ, το εγγεκριμένο αναλογικό αερόμετρο ΕΚ  έχει αναπτυχθεί με ενισχυμένα μηχανικά πλαστικά για να αντέχουν σε υψηλούς όγκους και απαιτητικές εφαρμογές και μ’αυτόν τον τρόπο επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του.

Εξαιρετικές επιδόσεις του σημαίνει παράταση της διάρκειας ζωής των ελαστικών, αυξημένη οικονομία καυσίμου και βελτιωμένη ασφάλεια για τους χρήστες των ελαστικών.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΗΚΟΣ ΛΑΣΤΙΧΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ
21″ General Model 0.53 m / 21 in Twin Hold-on 0-170 psi / 0-12 bar
9ft Tyreshop Model 2.7 m / 9 ft Twin Clip-on 0-170 psi / 0-12 bar
6ft Tyreshop Model 1.8 m / 6 ft Euro Clip-on 0-170 psi / 0-12 bar
6ft Tyreshop Model 1.8 m / 6 ft Euro Clip-on 0-12 bar
21″ General Model 0.53 m / 21 in Twin Hold-on 0-1200 kPa
6ft Tyreshop Model 1.8 m / 6 ft Euro Clip-on 0-1200 kPa