Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ Bradbury WC5521
Το Bradbury WC5521 είναι ένα ηλεκτρονικό, μηχανοκίνητο μηχάνημα ζυγοστάθμισης τροχού,το οποίο έχει σχεδιαστεί για καταστήματα ελαστικών και συνεργεία. Ο βασικός εξοπλισμός που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα περιλαμβάνει το εργαλείο μέτρησης του πλάτους της ζάντας, σφυρί/πένσα για το βάρος του τροχού και τέσσερις τυποποιημένους κώνους. Στο εργοστάσιο, αυτό το μηχάνημα είναι προγραμματισμένο με μια επιλογή ζυγοστάθμισης για μοτοσυκλέτες, το μηχάνημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροχούς μοτοσικλέτας με την προσθήκη του προσαρμογέα μοτοσικλέτας. Τόσο οι μηχανές κλιματισμού όσο και οι ζυγοστάθμισης είναι βαθμονομημένες από τους μηχανικούς μας χρησιμοποιώντας σταθμά της κατηγορίας Μ1 σύμφωνα με εθνικά πρότυπα.
ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
10518
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10518,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ Bradbury WC5521

WC5521

Category

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

About This Project

Το Bradbury WC5521 είναι ένα ηλεκτρονικό, μηχανοκίνητο μηχάνημα ζυγοστάθμισης τροχού,το οποίο έχει σχεδιαστεί για καταστήματα ελαστικών και συνεργεία.

Ο βασικός εξοπλισμός που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα περιλαμβάνει το εργαλείο μέτρησης του πλάτους της ζάντας, σφυρί/πένσα για το βάρος του τροχού και τέσσερις τυποποιημένους κώνους.
Στο εργοστάσιο, αυτό το μηχάνημα είναι προγραμματισμένο με μια επιλογή ζυγοστάθμισης για μοτοσυκλέτες, το μηχάνημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τροχούς μοτοσικλέτας με την προσθήκη του προσαρμογέα μοτοσικλέτας.

 

Τόσο οι μηχανές κλιματισμού όσο και οι ζυγοστάθμισης είναι βαθμονομημένες από τους μηχανικούς μας χρησιμοποιώντας σταθμά της κατηγορίας Μ1 σύμφωνα με εθνικά πρότυπα.

 

WC5521 Τεχνικά χαρακτηριστικά
Μέγιστο βάρος τροχού 65kg
Παροχή ρεύματος Μονοφασική (240v)
Διάμετρος ζάντας 10″ – 24″
Πλάτος ζάντας 1.5″ -20″
Ακρίβεια 1 γρ
Χρόνος ζυγοστάθμισης 7”
Διάμετρος άξονα 36μμ
Πρόγραμμα ζάντα αλουμινίου Ναι