Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | Ξεμονταριστης Ελαστικων DTM185HD DUNLOP
Ο ξεμονταριστής Dunlop DTM185HD ελαστικών είναι μια πλήρως αυτόματη μηχανή ελαστικών που είναι κατάλληλη για ελαστικά «run flat» και χαμηλού προφίλ. Αυτό το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με ένα βοηθητικό βραχίονα ώστε να βοηθήσει το χρήστη με την αλλαγή των «run flat» και χαμηλού προφίλ ελαστικών (ART320 προαιρετικά) Βασικός Εξοπλισμός Διαθέτει ένα προστατευτικό κάλυμμα αλουμινίου για τη περιστρεφόμενη βάση. Επιλεκτικά μπορεί προσαρμοστεί επάνω του σύστημα ΤΙ .
Ξεμονταριστης
7624
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7624,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ξεμονταριστης Ελαστικων DTM185HD DUNLOP

DTM185HD

Category

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ, ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

About This Project

Ο ξεμονταριστής Dunlop DTM185HD ελαστικών είναι μια πλήρως αυτόματη μηχανή ελαστικών που είναι κατάλληλη για ελαστικά «run flat» και χαμηλού προφίλ.
Αυτό το μηχάνημα είναι εφοδιασμένο με ένα βοηθητικό βραχίονα ώστε να βοηθήσει το χρήστη με την αλλαγή των «run flat» και χαμηλού προφίλ ελαστικών (ART320 προαιρετικά)

Βασικός Εξοπλισμός
Διαθέτει ένα προστατευτικό κάλυμμα αλουμινίου για τη περιστρεφόμενη βάση. Επιλεκτικά μπορεί προσαρμοστεί επάνω του σύστημα ΤΙ .

 

DTM185HD DOWNLOAD