Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | ACCURA 13 - Κεντρικος Πολλαπλος Ρυθμιστης Πιεσης PCL UK
H τοποθέτηση των ελαστικών είναι μία εξειδικευμένη λειτουργία που απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.Η γκάμα των προρυθμιζόμενων ψηφιακών αερομέτρων της PCL προσφέρει εγγυημένη ακρίβεια και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των πολυάσχολων συνεργείων. Oι Accura 12 & 13 ολοκληρώνουν την premium σειρά ελαστικών της PCL. Συνδυάζοντας προχωρημένο και φιλικό στο χρήστη σχεδιασμό,με τεχνολογία οθόνης αφής,με κορυφαία κύρια τεχνολογία,αναβαθμισμένο και μοντέρνο ηλεκτρονικό σύστημα και ενσωματωμένο λογισμικό, η γκάμα επιτρέπει στους χειριστές να παρέχουν πρωτοπόρες και επικερδείς υπηρεσίες φουσκώματος ελαστικών.Η γκάμα είναι κατάλληλη για όλα τα είδη επαγγελματικών ελαστικών ,συμπεριλαμβανομένων των κατστημάτων επισκευής και πώλησης ελαστικών,κινητών συνεργείων επισκευής ελαστικών,αυτοκινητοβιομηχανιών ΟΕΜ,συνεργείων και αντιπροσωπειών αυτοκινήτων όπως και αποθήκες μεταφορών. Η νέα γκάμα επισκευής ελαστικών ACCURA ,τώρα έχει υψηλή ροή σωληνώσεων,παρέχοντας τα υψηλότερα ποσοστά ροής αέρα που σημαίνει πως τα ελαστικά φουσκώνουν ακόμα γρηγορότερα.Ο αναβαθμισμένος μικροεπεξεργαστής εξασφαλίζει ότι τα υπάρχοντα ηλεκτρονικά είναι πιο αξιόπιστα,ενώ η οθόνη αφής εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Η επόμενη γενιά PCB παρέχει περισσότερες λειτουργίες εισόδου/εξόδου για την ολοκληρωμένη προσαρμογή στην εφαρμογή σας,συμπεριλαμβανομένου δυνατοτήτων Bluetooth και GPS. H σειρά έχει ενταχθεί από την "Over Pressure Setting",λειτουργία(OPS) η οποία έχει αναπτυχθεί για να επιτρέπει στους χειριστές ελαστικών να εφαρμόζει αυτόματα το χείλος σε καινούργια ελαστικά επιτρέποντας στο χειριστή να ασχοληθεί με άλλη δουλειά ,ενώ το ελαστικό φουσκώνει εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Ησυμπερίληψη των εγκαταστάσεων καθαρισμού αζώτου επιτρέπει στη μονάδα να αυξήσει την αποτελεσματικότητα αυτής της ολοένα και δημοφιλέστερης επισκευής ελαστικού. Επιπροσθέτως,των βασικών λειτουργιών,η ACCURA 13 προσφέρει ικανότητες στα περισσότερα ελαστικά μειώνοντας τις φορές που χρειάζεται φούσκωμα το ελαστικό.
ACCURA 13
8322
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8322,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ACCURA 13 – Κεντρικος Πολλαπλος Ρυθμιστης Πιεσης PCL UK

ACCURA 13

Category

ΑΕΡΟΜΕΤΡΑ, ΑΕΡΟΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

About This Project

H τοποθέτηση των ελαστικών είναι μία εξειδικευμένη λειτουργία που απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.Η γκάμα των προρυθμιζόμενων ψηφιακών αερομέτρων της PCL προσφέρει εγγυημένη ακρίβεια και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των πολυάσχολων συνεργείων.

Oι Accura 12 & 13 ολοκληρώνουν την premium σειρά ελαστικών της PCL. Συνδυάζοντας προχωρημένο και φιλικό στο χρήστη σχεδιασμό,με τεχνολογία οθόνης αφής,με κορυφαία κύρια τεχνολογία,αναβαθμισμένο και μοντέρνο ηλεκτρονικό σύστημα και ενσωματωμένο λογισμικό, η γκάμα επιτρέπει στους χειριστές να παρέχουν πρωτοπόρες και επικερδείς υπηρεσίες φουσκώματος ελαστικών.Η γκάμα είναι κατάλληλη για όλα τα είδη επαγγελματικών ελαστικών ,συμπεριλαμβανομένων των κατστημάτων επισκευής και πώλησης ελαστικών,κινητών συνεργείων επισκευής ελαστικών,αυτοκινητοβιομηχανιών ΟΕΜ,συνεργείων και αντιπροσωπειών αυτοκινήτων όπως και αποθήκες μεταφορών.

Η νέα γκάμα επισκευής ελαστικών ACCURA ,τώρα έχει υψηλή ροή σωληνώσεων,παρέχοντας τα υψηλότερα ποσοστά ροής αέρα που σημαίνει πως τα ελαστικά φουσκώνουν ακόμα γρηγορότερα.Ο αναβαθμισμένος  μικροεπεξεργαστής εξασφαλίζει ότι τα υπάρχοντα ηλεκτρονικά είναι πιο αξιόπιστα,ενώ η οθόνη αφής εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Η επόμενη γενιά PCB παρέχει περισσότερες λειτουργίες εισόδου/εξόδου για την ολοκληρωμένη προσαρμογή στην εφαρμογή σας,συμπεριλαμβανομένου δυνατοτήτων Bluetooth και GPS.

H σειρά έχει ενταχθεί από την “Over Pressure Setting”,λειτουργία(OPS) η οποία έχει αναπτυχθεί για να επιτρέπει στους χειριστές ελαστικών να εφαρμόζει αυτόματα το χείλος σε καινούργια ελαστικά επιτρέποντας στο χειριστή να ασχοληθεί με άλλη δουλειά ,ενώ το ελαστικό φουσκώνει εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Ησυμπερίληψη των εγκαταστάσεων καθαρισμού αζώτου επιτρέπει στη μονάδα να αυξήσει την αποτελεσματικότητα αυτής της ολοένα και δημοφιλέστερης επισκευής ελαστικού.

Επιπροσθέτως,των βασικών λειτουργιών,η ACCURA 13 προσφέρει ικανότητες στα περισσότερα ελαστικά μειώνοντας τις φορές που χρειάζεται φούσκωμα το ελαστικό.