Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BP 68 PREMIUM HAWK
Πλήρως αυτόματος επαγγελματικός ζυγοσταθμιστής με LED Το BRIGHT HAWK είναι ένα συμπαγές μηχανοκίνητο σύστημα εξισορρόπησης και είναι εξοπλισμένο με έναν άξονα εξισορρόπησης 40mm, ένα γρήγορο παξιμάδι 4 κώνων (45-155mm) με πλαστικό κάλυμμα και ελαστικό δακτύλιο για την προστασία του χείλους, πένσες ισορροπίας και βάρος 50 γραμμαρίων για αυτο-βαθμονόμηση. Το μηχάνημα διαθέτει προστατευτικό τροχού εξοικονόμησης χώρου και είναι κατάλληλο για τροχούς επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγά, τροχούς τροχόσπιτων και τροχόσπιτων, καθώς και για μοτοσικλέτες (με σωστά εξαρτήματα). Το BRIGHT HAWK διαθέτει αυτόματο βραχίονα μέτρησης μέτρησης, μετρητή πλάτους ζάντας και φρένο που φθάνει στο σημείο όπου πρέπει να τοποθετηθεί το βάρος του τροχού. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη LED (θύρα USB) η οποία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αξιόπιστο ιταλικό λογισμικό και τεχνολογία μέτρησης. Επειδή χρησιμοποιεί στοιχεία από διεθνείς ηγέτες της αγοράς όπως η Siemens και η Microchip Technology, αυτή η μηχανή εξισορρόπησης με την εγγύηση 2 ετών είναι η πιο αξιόπιστη στην κατηγορία της.
ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
12743
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12743,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BP 68 PREMIUM HAWK

PREMIUM HAWK

Category

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ, ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

About This Project

Πλήρως αυτόματος επαγγελματικός ζυγοσταθμιστής με LED

Το BRIGHT HAWK είναι ένα συμπαγές μηχανοκίνητο σύστημα εξισορρόπησης και είναι εξοπλισμένο με έναν άξονα εξισορρόπησης 40mm, ένα γρήγορο παξιμάδι 4 κώνων (45-155mm) με πλαστικό κάλυμμα και ελαστικό δακτύλιο για την προστασία του χείλους, πένσες ισορροπίας και βάρος 50 γραμμαρίων για αυτο-βαθμονόμηση. Το μηχάνημα διαθέτει προστατευτικό τροχού εξοικονόμησης χώρου και είναι κατάλληλο για τροχούς επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγά, τροχούς τροχόσπιτων και τροχόσπιτων, καθώς και για μοτοσικλέτες (με σωστά εξαρτήματα). Το BRIGHT HAWK διαθέτει αυτόματο βραχίονα μέτρησης μέτρησης, μετρητή πλάτους ζάντας και φρένο που φθάνει στο σημείο όπου πρέπει να τοποθετηθεί το βάρος του τροχού. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην οθόνη LED (θύρα USB) η οποία είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο αξιόπιστο ιταλικό λογισμικό και τεχνολογία μέτρησης. Επειδή χρησιμοποιεί στοιχεία από διεθνείς ηγέτες της αγοράς όπως η Siemens και η Microchip Technology, αυτή η μηχανή εξισορρόπησης με την εγγύηση 2 ετών είναι η πιο αξιόπιστη στην κατηγορία της.

BP 68 PREMIUM HAWK DOWNLOAD