Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | Ζυγοσταθμιση Ελαστικων DWB920 DUNLOP
Η ζυγοστάθμιση Dunlop DWB920 είναι ένα προηγμένο ηλεκτρονικό μηχάνημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για καταστήματα ελαστικών, συνεργεία και αντιπροσωπείες. Ο βασικός εξοπλισμός που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα περιλαμβάνει παξιμάδι ταχείας απασφάλισης, πένσα αντιβάρων, αντίβαρο καλιμπραρίσματος 100gr, 15’’ επίπεδη οθόνη και τέσσερις τυποποιημένους κώνους. Με πρόγραμμα ζυγοστάθμισης μοτοσικλέτας, το οποίο σημαίνει ότι το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους τροχούς της μοτοσικλέτας με την προσθήκη του αντάπτορα μοτο.
Ζυγοσταθμιση
7567
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-7567,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Ζυγοσταθμιση Ελαστικων DWB920 DUNLOP

Category

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ, ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

About This Project

Η ζυγοστάθμιση Dunlop DWB920 είναι ένα προηγμένο ηλεκτρονικό μηχάνημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για καταστήματα ελαστικών, συνεργεία και αντιπροσωπείες.
Ο βασικός εξοπλισμός που παραδίδεται μαζί με το μηχάνημα περιλαμβάνει παξιμάδι ταχείας απασφάλισης, πένσα αντιβάρων, αντίβαρο καλιμπραρίσματος 100gr, 15’’ επίπεδη οθόνη και τέσσερις τυποποιημένους κώνους.
Με πρόγραμμα ζυγοστάθμισης μοτοσικλέτας, το οποίο σημαίνει ότι το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους τροχούς της μοτοσικλέτας με την προσθήκη του αντάπτορα μοτο.

 

DWB920 DOWNLOAD