Είδη Βουλκανιζατέρ.GR | Στατική ζυγοστάθμιση τροχού
Τεχνικά χαρακτηριστικά Κατάλληλο για την εξισορρόπηση των τροχών στο συνεργείο ή στις αγωνιστικές διαδρομές. Αυτή η στατική ζυγοστάθμιση τροχών παρέχεται με μια ράβδο και δύο κώνους μανδάλωσης που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε είδος κόμβου. Η ράβδος λειτουργεί σε ειδικά έδρανα που επιτρέπουν στον τροχό να περιστρέφεται ομαλά για ακριβή ρύθμιση. Είναι εξοπλισμένο με έναν επίπεδο αντάπτορα και τέσσερα ρυθμιζόμενα πόδια για να πάρει την σωστή θέση και τον πιο ακριβή παραλληλισμό με τη βάση.
ζυγοστάθμιση
12280
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12280,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Στατικη ζυγοσταθμιση τροχου

E9152A

Category

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ, ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΤΟ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

About This Project

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για την εξισορρόπηση των τροχών στο συνεργείο ή στις αγωνιστικές διαδρομές. Αυτή η στατική ζυγοστάθμιση τροχών παρέχεται με μια ράβδο και δύο κώνους μανδάλωσης που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε είδος κόμβου. Η ράβδος λειτουργεί σε ειδικά έδρανα που επιτρέπουν στον τροχό να περιστρέφεται ομαλά για ακριβή ρύθμιση. Είναι εξοπλισμένο με έναν επίπεδο αντάπτορα και τέσσερα ρυθμιζόμενα πόδια για να πάρει την σωστή θέση και τον πιο ακριβή παραλληλισμό με τη βάση.